Десислава Банева

DesiДесислава Банева

OIDA Соул Лайф Коуч & Арт Терапевт

Творителка по душа и сърце, Пътешественичка в чудни ц(с)ветове, Рисувателка още от дете

Обичам Бог, Природата, Хората и Изкуството, които ме зареждат и вдъхновяват. Мисията и методологията на OIDA ме свързват още по-силно с моята лична цел-мечта: да помагам на хората да се свързват със своята духовна цялост и автентичност и да живеят от мястото на вярата и любовта. Подкрепям ги по пътя към същността, себе-обичането, осъзнатостта, откривателството, ученето и израстването, чрез коучинг за душата и творчески ателиета за групови и арт-терапевтични практики.

Вярвам, че да общуваш и споделяш искрено и автентично е безценното изкуство, в което ние сме творци на красиви духовни взаимоотношения. OIDA Soul Life Coaching е защитено пространство за индивидуална работа, доверие, общуване и творчество. Заедно с теб създаваме автентична картина, чийто художник си ти, а платното е безкрайното пространство на твоята вечна вяра, пъстри таланти и знания, цветни възможности да живееш в пълнота, любов и преданост към Бог, природата и човечеството.

С любов и подкрепата на верен парнньор създадох, развивам и ко-творя в InSpiral. Разработвам програми за развитие на лични и социални умения и подпомагам личностното развитие на млади лидери и екипи чрез коучинг, групови и творчески уъркшопи. Работя с компании, с младежки, соцални и неправителствени организации.

Ученичка на Парамадвейти Свами, който ме посвети в OIDA терапия и perennial psychology и вдъхнови да работя за OIDA Therapy Institute и да предавам нататък знанието, предаността, любовта и общуването на душата.

Квалификации:

Сертифициран коуч по програми:
Art and Science of Coaching’, Erickson Colledge Canada;
Intunity Coaches, Bulgaria;
Вечен ученик в Универитет за Древна Мъдрост (UFAW – University for Ancient Wisdom)

Специализации, опит и интереси в областта на:

Социална психология и групова динамика
Коучинг и менторство
Комуникативни и презентационни умения; Междукултурна комуникация
Екипи, Мотивация и Лидерство; Креативно мислене и др.
Експресивна Арт Терапия
Импровизационен Театър
Йога, Аюрведа и Медитация
Ведическо Изкуство
Здравословна вегетарианска кухня

 

 

 

Facebook IconКалендарКалендар