Андрей Ганев

Андрей Ганев

OIDA Терапевт

ОИДА внесе нов смисъл в моята работа като психолог и психотерапевт. Къде поставяме своята вяра, имаме ли полезни вярвания и как ги проявяваме в ежедневието си, развиваме ли изконната си връзка със света и останалите същества в него, както и осъзнаването на интелигентния модел на Вселената – това са неща способни да внесат светлина, правилно разбиране и полезни решения и в най-тежките моменти от нашия живот.
Научвайки се да виждаме дори проблемите като израз на благодатта на живота, ставаме способни да го усетим и да го живеем пълноценно. ОИДА ни дава тази свобода. Радостен съм, че мога да споделям това с много хора и да ги подпомагам в този процес на житейско израстване.
Уверен съм, че клиентите ми не са “болни” или хора, които “имат нужда от помощ”, а хора, които независимо от моментното си състояние и колко сериозно им изглежда то, са напълно способни да намерят необходимия потенциал в себе си и в света около тях и да се справят със своите проблеми. А докато правят това научават важните житейски уроци, избягването на които е довело появяването на проблемите.

Квалификация и специализации:

Бакалавър по Психология към НБУ, със специализация Клинична психология
Магистратура по Организационна и социална психология към НБУ
Следдипломна квалификация по Фокусирана към решение кратка терапия към Русенски университет “Ангел Кънчев”

Допълнителни курсове и квалифиакции:

ОИДА Терапия
Кратки подходи в психотерапията
Кратки подходи в работата с личностния потенциал
Фокусирана към решение кратка терапия

Проста терапия (Simple therapy)
Хипноза и хипнотерапия
Фасилитатор по метода “Детски умения”
Инструктор по Йога на смеха
Фокусиран към решение индивидуален и групов коучинг
Обучение за обучители

Facebook IconКалендарКалендар