Психотерапия и консултиране

През последните години сме изграждали частна практика като психотерапевти, консултанти или коучинг експерти.

В нашата първоначална сесия ние ще търсим начини за разтоварване на напрежението и тревожността в дългосрочна промяна, като балансираме настроенията и заздравяваме вътрешната си същина.

Ние предлагам практични инструменти и ресурси, за да се обърнем към промените в обстоятелствата, които ни предлага живота. Тези инструменти включват упражнения, въпросници, практики за осъзнатост, които помагат за подобряване на комнуникацията, понижаване на напрежението във връзката и отношението с другите хора и общо хармонизиране. Това ще ни позволи да се отървем от стари модели на поведение, закостенели вярвания и ще опосревства създаването на една дългосрочна промяна.

Какво представлява дългосрочното лечение?

Някои от нас могат да изпитат чувството на лечение, в случай когато са се освободили от определена болка или затруднение в живота си. Ние варваме, че лечението може да се случи и когато събудим съзнанието си и просветлим онези местенца от вътрешният ни свят, които са били блокирани или пренебрегвани. Това е особено вярно за различни моменти и опитности, които не одобряваме, не харесваме и сме се опитвали да подтиснем. Ние можем да игнорираме и пренебрегваме страховете си, завистта, ревността, чувството за егоизъм, отмъщение или ненавист. Те могат да ръководят живота ни скрито и да се появат като хронични теми във връзките ни, физически симтоми или притеснителни сънища.

Когато ние открито и съзнателно обърнем внимание на тези качества, ние можем да се натъкнем на разбирането, че те могат да бъдат действително полезни в живота ни. Това е част от изграждането на нашата интеграция и изживяването на личната ни цялост.

Това е част от закона за запазване на енергията във физиката, който твърди, че нищо в природата не се губи или създава, а само променя формата си, трансформира се.Това често е по-полезна и здравословна гледна точка за дългосрочното лечение, от колкото идеята за освобождаване на тежката емоция.

Инструменти за свещени лечебни практики

Някои от инструментите за свещени практики, които използваме, за да интегрираме осъзнатост в ежедневният си живот са:

Празно присъствие една практика за изпразване на ума и обучение в това, да се оставиш на момента. Това можеда бъде направено през медитация, мантра или движение.

Заздравяване на нашата Духовна интелигентност – успокояване и подхранване на сърцето. Влизане във връзка с мъдростта на сърцето, за интегриране на послания от душата

Изграждане на интуиция – това ни помага да развием способност да разчитаме знаците и символите, които се случват в ежедневният ни живот. Да разширим съзнанието си.

Медитация – свързване с дълбоките вътешни простраства.

Лечение чрез чакрите – за енергиен баланс, заземяване, лечение и подхранвне на духа, ума и тялото.

Работа със сънища – наблюдаване на сънищата и лечение чрез богатият им, символичен език.

Свободно писане – това ни позволява да се отворим към нашата интуиция, където да позволим на ума си, да се дръпне встрани от пътя. Вплитаме вътрешното с външното. Навлизаме в по-дълбоки слоеве на личността, подканвайки ги да говорят и пишат през нас.

Facebook IconКалендарКалендар