Медитация върху Белия Орел

Медитация върху Белия Орел

white-eagle-meditationБелият орел ще ви помогне:

  • Да откриете съвършенството си
  • Да се свържете с божествената си природа
  • Да се освободите от ограниченията си
  • Да се научите да обичате безусловно
  • Да излекувате тялото, ума и духа си

Призоваване

Белият орел често работи със символа на водната лилия. Един прекрасен начин да започнете работа с него е да визуализирате една водна лилия и да мислите за нея като за вашето духовно разгръщане. Представете си една красива градина. Тръгнете из нея към най-вътрешната й свещена част, където отривате едно тихо езерце с кротки води. Това е вашият дух. Погледнете във водата и вижте отражението на истинската си природа, тъй като водите на духа никога не лъжат. В тези води се носи една чисто бяла водна лилия с център от злато, символ на чистота и божествена интелигентност. Наблюдавайки това цвете, помнете, че светлината на вашия дух трансформира вашия цялостен живот, за да отрази истинската ви природа.

Посланието на Белия орел е познато. Той знае, че всички ограничения, които съществуват, са поставени от нас самите. Той действа по много простичък и дълбок начин, припомняйки ни как като разриваме истинската си природа, духовната светлина ще озари живота ни, благославяйки, лекувайки и преобразявайки света около нас. Да оставиш духовната светлина да се лее от сърцето ти е все едно да имаш чифт крила. Тази светлина те освобождава и ти позволява да се извисиш.

Той вижда само духовното съвършенство във всичко и всички. Без тази духовна светлина нищо не би съществувало. Белият орел показва как да разширим тази връзка.

Белият орел ще ви помогне да излекувате живота си и видите реалността по един съвсем нов начин. Неговата любов ще ви обгърне и накара да изоставите страховете със забавление и игра. Неговата радост е заразна. Той е една красива душа, изпълнена с любов и смях. Работата с Белия орел започва с простичкото и дълбоко упражнение за излъчване на светлина на чистия дух през цялото тяло. Озарени с тази съвършена светлина, вие ще бъдете изпълнени с усещане на комфорт, радост и сила.

Facebook IconКалендарКалендар