Жената бял бизон

Жената бял бизон

white-buffalo-womanЖената бял бизон ще ви помогне да:

  • Направите дори и най-баналните дейности свещени
  • Активирате божествената си цел
  • Излекувате всичко
  • Създадете щастие, радост и спокойствие
  • Видите божествената природа във всичко

Призоваване

Когато искате Жената бял бизон да работи с вас, започнете като я повикате в четирите посоки – север, изток, юг и запад. Помолете за нейните напътствия и благословии. Посрещнете изгряващото слънце и я повикайте. Тя ще ви обгърне в прегръдка. Когато всеки един от нас се е раждал, вселената е пяла нашата лична свещена песен. Жената бял бизон ще ви я запее отново, припомняйки ви вашата божественост.

Жената бял бизон е свещена жена, която учи хората как да извървят живота си по един свещен начин. Тя ще ви научи как да живеете в хармония с всичко, което ще ви изпълни с усещане за мир и радост. Когато преминавате през дните си по един свещен начин, изобилието, щастието и радостта ще ви следват по петите.

Жената бял бизон е дала обещание да помага на хората, докато имат нужда от нея. Тя вижда светлината на Великия Дух във всеки и във всичко. Тя влага божествената искрица в първото човешко същество и й помага да порастне във всеки един човек. Тя ще ви помогне да разгорите тази искрица светлина в ярък пламък, който ще просветли пътя ви, насочвайки ви и водейки ви безпогрешно към вашата свобода, щастие и радост.

Тя е способна да докосва същината ви, като активира вашата вътрешна мъдрост и осветлява свещената цел в живота ви. Щом веднъж се настроите да следвате тази цел, целият свят се отваря за вас. Лекотата и покоят стават основа на вашия живот, а успехът се разкрива пред вас. Помолете за нейната помощ и бъдете подготвени да изживеете дните си по един свещен начин.

Facebook IconКалендарКалендар