OIDArts: Ателиета

OIDA-arts-atelieВ OIDArts ателиетата винаги съчетаваме вътрешното и външното: нашата любов и вдъхновение да общуваме с хората през изкуството и магията на защитената среда и красивото хармонично пространство за работа. Inner Landscapes или „Вътрешни Пейзажи“ е поредица от ателиета с фокус – изследване и опознаване на личните ни пространства, нашите вътрешни пейзажи…там където живее духа ни, където черпим вдъхновение, лечение, където сме способни да празнуваме радостта и откриваме Любовта, като предназначение на живота.

Ателиетата са подходящи за всеки, който има желание за себепознание, любопитство към своята вътрешна красота и автентичност, иска да се свърже с духовната и творческа енергия или изпитва онова специфично чувство: ‚Сякаш виждам, усещам и знам неща, които не мога винаги да опиша или изразя с думи‘.

Заниманията включват медитации, споделяне, работа по лична тема, проблем или предизвикателство през експресивни арт-терапевтични практики и работа с творчески материали. Не е необходимо владеене на художествени или артистични умения.

Ако ви вълнува специфична тема – може да се свържете и да създадем ателие  специално за вас и група от ваши колеги, партньори, приятели.

Facebook IconКалендарКалендар