Ритрийти

OIDA ритрийтите са екологични и/или духовни посещения до места, където можем да усетим връзка с чудесата на Майката природа или с дадена духовна традиция. Тези преживявания са терапевтични, защото ни водят по-близо до Лечебния кръг чрез дейности, които ни помагат да развием чисти, благодарни и състрадателни намерения. По този начин ние развиваме вътрешна убеденост за нуждата от здравословната си вяра и започваме да следваме различни терапевтични и трансцедентални учения, които са полезни чак до най-простите детайлите на ежедневието.

OIDA ритрийтите са практическа терапия, която е преди всичко приятен начин за лечение. Прекарвайки време в компанията на други хора, които също се интересуват от това, ни помага да преодолеем трудностите на живота ни. По време на ритрийтите сме в контакт с Майката природа и всички дейности, с които сме ангажирани, са с цел да ни направят по-силни и способни да различаваме здравословните от нездравословните дейности.

OIDA ритрийтите ни предоставят време и място да познаем по-дълбоко себе си и да се запознаем с нови учения в компанията на OIDA терапевт или друг представител на OIDA. Освен това те са идеална възможност за практикуване на OIDA терапията като цяло – OIDA изкуства, колективни медитации, молитви, работа с въпросници, здравословна вегетарианска храна, предложена с благодарност към Бога. Целта е също така да помагате на околните, които биха могли да бъдат егоистични или невнимателни в отношението си и следователно да са загубили вътрешния си мир и щастие, с които здравият човек може да се похвали.

Facebook IconКалендарКалендар