Духовни наставници и Божествени помощници

Въведение

В тази секция ние надзъртаме в света на ангелите, светците, духовните учители, боговете и богините. Решавайки да се оставим на тяхната мъдрост и знание, ние се впускаме в един вълнуващ процес, който ще подобри нашия живот и ще подпомогне нашето духовно търсене и лечение. Любовта и мъдростта на тези същества е винаги на ваше разположение – всичко, което трябва да направите е да си я поискате.

Направете ангелите, светците, духовните учители, боговете и богините ваши приятели. Говорете с тях, помолете си за помощ, позволете им да се присъединят към вашето пътешествие през живота, пътувайки към една по-широка свобода, радост и любов. Те са повече от готови да ви помогнат.

Както едно околосветско пътешествие променя човек, вашият живот може да бъде транформиран от тези същества от цял сват. Тук ви предлагаме само едн амного малка част от всички, които са на разположение. Ако един определен бог или богиня резонира във вас, бъдете смели и посветете време да изследвате тази конкретна духовна традиция по-задълбочено.

Как да използвате медитациите

Просто, когато се почувствате привлечени, прегледайте медитациите както ви допада. Няма съмнение, че ще бъдете вдъхновени от прочетеното. Ако пък имате специално притеснение или грижа, потърсете в категориите, за да намерите няколко потенциални помощници. Работете редовно с тях. Започнене като посвещавате няколко минути на ден в медитация и откриите как живота ви постепенно се трансформира. Като фокусирате вниманието си върху ангелите, светците, духовните учители, боговете и богините, ще откриете, че те винаги са били там, на ръба на вашата реалност, чакащи покана. Вслушайте се в нежните им прошепвания, създайте церемония или ритуал като свещен акт на свързване. Запалете свещ, кажете молитва, направете олтар или свещено място във вашия дом. Намере това, което е най-подходящи за вас и го правете всеки път, когато имате нужда от помощ и напътствие. Следвайте сърцето си и вътрешната си мъдрост.

Нека боговете ви наставляват. Чувствайте тяхното присъствие и цялата им любов и напътствие, което винаги е около вас. Нека живота ви бъде изпълнен с чудеса и вълшебства.

ОТМ Християнство

ОТМ Будизъм

ОТМ Хиндуизъм

ОТМ Юдаизъм

ОТМ Индианска култура

Facebook IconКалендарКалендар