#ПосейЛюбов

nurtureloveПредставяне на програмата за цялостна хармонизация

Кръвта и хормоните ни в същността си са морска вода и вулканична пепел.
Кожата ни е със същия химичен състав като едно липово листо или крилото на пчела.
Ние сме част от Природата. Ние принадлежим и сме едно цяло с Нея.

ПосейЛюбов е специална програма за цялостно хармонизиране и въодушевяване за един по-здравословен и осъзнат начин на живот в три такта:

*ПосейЛюбов в своето Тяло

Включва леснодостъпни йога комплекси и разнообразни идеи и рецепти за осъзнато хранене. Нашето тяло притежава интуитивна мъдрост и памет, която щом бъде активирана, може да ни донесе даровете на здравето, красотата и хармонията в нашия ден.

* ПосейЛюбов в своя Ум

Тук споделяме информация за съзнателно потребление – как да правя съзнателни избори (пазаруване, хранене, козметика, хигиена) с грижа към Природата.

Живеейки далеч от  корените си, ние се откъсваме все повече от естествената си среда. Забравяме връзката си с нашата голяма Майка и заменяме градината със супермаркета, плодовете и зеленчуците – с хранителните добавки, разходката в гората – с телевизия. Все повече попадаме в капана на идеята консуматорството като източник на щастие, отдалечавайки се от самите себе си. В тази част на програмата ПосейЛюбов връщаме нещата обратно към естественото им състояние и даваме практични съвети как да постигнем това с грижа към себе си и Природата.

* ПосейЛюбов в своята Душа

Всеки от нас носи огромен потенциал за развитие и промяна. Но всичко започва отвътре. Когато открием истинската си същност, ние трансформираме нагласите си, средата, отношения към другите, ценностите, преоткриваме своята мисия, цел, талант и се свързваме с естествената си позиция на посланици на хармонията, инструменти на Любовта.

Потърсете ни! Нека споделим вълнуващото пътуване към същността!

Институтът OIDA Терапия организира редица срещи, семинари, терапевтични ателиета и др, към които може да се присъедините. За повече информация се абонирайте за нашия бюлетин или следете събитията ТУК.

#‎Посей‬Любов
www.oida.bg
www.radhaclub.com
https://www.facebook.com/OIDATherapyInstitute

Facebook IconКалендарКалендар